Petra Lindblom

Om mig – Petra Lindblom

Om Petra Lindblom – Hjälper dig att kommunicera med stil

Jag arbetar som skribent och kreatör. Mest skriver jag webbplatsinnehåll och copy men det blir också en del teknisk information emellanåt. På senare år har jag börjat göra en del digital konst i form av NFT:s och traditionell formgivning av trycksaker som annonser och roll-ups.

Innan jag kom till Åland 2016 drev jag en webbyrå i Sverige och jag bygger gärna webbplatser. Inte baserat på stora publiceringsplattformar som Wordpress och Drupal, utan enklare och snabbare sajter utan databas i botten.

Oavsett vad det gäller går jag in i ditt projekt med helhetsperspektiv, mån om dina kunder och ditt resultat.

Sagt om mig

“Jenny Eldh, TF kommunikationsansvarig vid Hedemora kommun:

“Vi fick en bra lektion och övningar till efter att du åkt och vi är så nöjda med dagen. Tack!”

•—

Carina Söderlund, Digital strateg, Vibb:

“Ja Petra Lindblom är vass! En fenomenal allt-i-ett och mer därtill -lösning!”

•—

Kristian Lindström, Siveb Oy Ab:

“Tackar för Sivebs del! Proffsig service! Vi är supernöjda. Rekommenderas starkt!”

•—

Kaisa Kuitunen, Head of Online Sales, Alandia:

“Petra var en viktig kugge i vårt marknadsföringshjul. Hon kan copy och marknadsföringstaktik för att skapa tillväxt och varumärkeskännedom. Framför allt så är hon proaktiv och organiserad.”

•—

Linda Gripenberg, Harrys el:

“Petra är lyhörd och lätt att jobba med, sätter sig snabbt in i verksamheten och förstår sambanden. Arbetar strukturerat och noggrant, resultatet är välformulerade och beskrivande texter. Vi är mycket nöjda!”

•—

Jojje Olsson, redaktör, Kinamedia:

“Petra är den absolut snabbaste översättaren som jag har jobbat med. Dessutom är hon mån om att ständigt förbättra texterna genom att lära sig facktermer och andra svåra uttryck, och sedan spara formuleringarna vilket underlättar som kund när man sedan ska använda texten i fråga. Alltså tvärtemot den slentrianmässiga slapphet jag mött i samarbete med andra översättare.”