Petra

Copywriter och marknadsförare

Om Petra

Jag arbetar som copywriter och marknadsförare, framförallt digitalt men emellanåt också med trycksaker. Hos mig kan du bland annat få hjälp med texter, enklare designutföranden samt annonsering på Google och i sociala medier. Jag är registrar av .ax-domäner och har ett litet webbhotell på Amazons servrar i Stockholm.

Innan jag kom till Åland 2016 drev jag en webbyrå i Sverige och jag bygger gärna webbplatser. Inte baserat på stora publiceringsplattformar som Wordpress och Drupal, utan enklare och snabbare sajter utan databas i botten.

Oavsett vad det gäller går jag in i ditt projekt med helhetsperspektiv, mån om dina kunder och ditt resultat.

Sagt om mig

Kristian Lindström, Siveb Oy Ab:

“Tackar för Sivebs del! Proffsig service! Vi är supernöjda. Rekommenderas starkt!”

Kaisa Kuitunen, Head of Online Sales, Alandia:

“Petra var en viktig kugge i vårt marknadsföringshjul. Hon kan copy och marknadsföringstaktik för att skapa tillväxt och varumärkeskännedom. Framför allt så är hon proaktiv och organiserad.”

Linda Gripenberg, Harrys el:

“Petra är lyhörd och lätt att jobba med, sätter sig snabbt in i verksamheten och förstår sambanden. Arbetar strukturerat och noggrant, resultatet är välformulerade och beskrivande texter. Vi är mycket nöjda!”

Jojje Olsson, redaktör, Kinamedia:

“Petra är den absolut snabbaste översättaren som jag har jobbat med. Dessutom är hon mån om att ständigt förbättra texterna genom att lära sig facktermer och andra svåra uttryck, och sedan spara formuleringarna vilket underlättar som kund när man sedan ska använda texten i fråga. Alltså tvärtemot den slentrianmässiga slapphet jag mött i samarbete med andra översättare.”