Petra Lindblom

Frilansande copywriter

Hos mig får du hjälp med alla texter du behöver. Snabbt, flexibelt och till fast pris.

Jag gör förresten hemsidor också.

Hör av dig!

Mejl: petra@petralindblom.com

Mobil: +358 457 345 3595

Logotyper

Om du behöver en helt outstanding logotyp som ska bära ditt miljardvarumärke genom de kommande tvåhundra åren så är jag inte rätt designer för dig. Vill du däremot ha en professionell men enkel logotyp som du kan få i olika format och använda på hemsidan, i sociala medier och kanske stripea firmabilen med så har du kommit rätt!

Jag gör 1-3 logotypförslag till fast pris och visar hur de kan se ut i utvalda tillämpningar. Du väljer vilket förslag du vill gå vidare med och jag slipar till det så att du får en brukbar och fin logotyp.

Kraftfull logotyp för friluftsföretaget Vift, sirlig logotyp för sångerskan Therese Karlsson Soprano samt stram och stilren logotyp för IT-företaget Namnlos.

Färger, typsnitt och grafiska element

Om du behöver lite mer än bara logotypen kan jag också ta fram förslag på färgscheman, typsnitt, ikoner och andra grafiska element som kan passa ditt företag. Du bidrar med bilder på hemsidor, förpackningar, annonser, färger, typsnitt och annat som du gillar och så tar jag fram moodboards som vi sedan justerar tillsammans. På det sättet jobbar jag stegvis fram en helt unik och personlig design för dig.

Fler tjänster