Petra Lindblom

Frilansande copywriter

Hos mig får du hjälp med alla texter du behöver. Snabbt, flexibelt och till fast pris.

Jag gör förresten hemsidor också.

Hör av dig!

Mejl: petra@petralindblom.com

Mobil: +358 457 345 3595

Hemsidor

Om du vill ha en snabb, snygg och enkel webbplats så hjälper jag dig gärna. Hos mig får du allt från en och samma leverantör. Det är mig du ringer eller mejlar när du vill få något fixat eller uppdatera din e-postsignatur. Sen har jag lite hjälp ibland bakom kulisserna, för att mina leveranser inte ska bli alltför sårbara.

Jag sköter:

  • Hosting, domännamn, säkerhetscertifikat och e-post
  • Design
  • Innehåll i form av text och bilder
  • Sökmotoroptimering.

Jag bygger framförallt statiska hemsidor men kan också jobba i Wordpress, Wix, eller någon annan plattform som du väljer. Eftersom jag prenumererar på stockbilder, typsnitt och ikoner ingår de när jag producerar din webbplats. Vi går igenom vilket innehåll du vill ha på din sajt och jag hjälper dig att ta fram de bilder och texter som du behöver. Vill du sköta innehållet helt själv så gör du det. Jag är flexibel!

iMac som visar startsidan för sajten theresekarlsson.com, en grid med bilder från föreställningar där hon varit med

Förbättringar av den hemsida du redan har

Kanske är det inte en helt ny sajt eller fullständigt ny design som behövs, utan förbättringar av den hemsida du redan har. Det kan göra mycket att byta till ett modernare typsnitt, justera färger och skriva nya texter. Jag hjälper dig att se vad som är möjligt och fräscha upp din webb.

Fler tjänster