Petra Lindblom

Frilansande copywriter

Hos mig får du hjälp med alla texter du behöver. Snabbt, flexibelt och till fast pris.

Jag gör förresten hemsidor också.

Hör av dig!

Mejl: petra@petralindblom.com

Mobil: +358 457 345 3595

Grafik och illustrationer

Häftig design och marknadsföring i all ära, men ibland gör man ju lite torrare grejer också. Som rapporter, presentationer och manualer.

Material där det behövs informativ grafik och sakliga, tydliga illustrationer. Jag tar fram de bilder som du behöver för att föra fram ditt budskap effektivt, oavsett sammanhang. Självklart linjerar jag mitt arbete med din grafiska profil, temat i din presentation eller vad annat det finns att ta hänsyn till.

Foto på leksaksskalbagge och under den en illustration av samma skalbagge. Under den en graf.

Lokalisering av grafik

Du kanske redan har illustrationer, men med texter och etiketter på fel språk? Jag tar in dina bilder i Adobe Illustrator och översätter texterna.

Fler tjänster